Ρε γαμώτο, τι συμβαίνει κι ανεβαίνει η ακροδεξιά;

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργου Καρατζαφέρη, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στο γραφείο του τελευταίου νωρίτερα το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε ότι στην προσπάθειά του κόμματος του να υπάρξει διάλογος για το εξαιρετικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει η χώρα, ζήτησε να συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Σημίτη, ο οποίος έχει ξεκάθαρες σκέψεις και ιδέες.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνάντηση του με τον πρώην πρωθυπουργό, ο κ. Σημίτης αποτελεί μία εφεδρεία η οποία θα μπορούσε να προσκληθεί κάτω από τις αντίξοες συνθήκες όπως αυτές που επικρατούν σήμερα και να πει την άποψή του.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα συναντηθεί και με τον κ. Κ. Καραμανλή , ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, προέβη στην εξής δήλωση: «Θα ήταν άτοπο από μέρους μου να δω τους δύο πρώην πρωθυπουργούς και να μη ζητήσω να δω τον τρίτο. Από εκείνον εξαρτάται για να κλείσει το ραντεβού».

Περί theatrodromou
Το Θέατρο Δρόμου είναι ένας τρόπος να πεις όσα μπορούν να ειπωθούν με κείμενα, εικόνες και μουσικές.

2 Responses to Ρε γαμώτο, τι συμβαίνει κι ανεβαίνει η ακροδεξιά;

  1. VASILIKI says:

    Ότι συμβαίνει πάντα στην ιστορία.Πότε ανέβηκε ο Χίτλερ;Οσο η μάζα φοβάται & «ταίζεται» με ανασφάλεια & παρεμφερή σενάρια ο δράκος ξυπνά.

    • Βασιλική, έχω τη γνώμη πως το πρόβλημα δεν είναι ο φόβος καθεαυτός (που είναι), όσο αυτοί που προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν πολιτικά. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου, είναι αυτοί που κάνουν πως δεν βλέπουν ότι αυτό συμβαίνει και -ακόμα χειρότερα- βάζουν ένα χεράκι ώστε αυτοί που εκμεταλλεύονται πολιτικά τον φόβο να απενοχοποιηθούν και να γίνουν μέρος της ζωής μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: